Om företaget

Flyttfirman som tar ansvar i alla led

Välkommen till Peter Åkare – en flyttfirma som tar ansvar för hela processen. Alla vår uppdrag präglas av kvalitet och hållbarhet och vi lyssnar alltid på våra kunders frågor och önskemål. Alla i vårt rutinerade team samarbetar mycket bra efter lång tids samarbete och nya anställda leds med varsam hand in i verksamheten. Vi tar alltid helhetsansvar för hela flytten och arbetar för att nå 100 procent av nöjda kunder.

Vi värnar självklart även om miljön. Vi arbetar varje dag för att vara miljövänliga och dra vårt strå till stacken för framtida generationer. Alla våra flyttfordon har därför miljödiesel som drivmedel och är miljögodkända på alla punkter. Och när vi reparerar ett fordon så anlitar vi auktoriserade verkstäder som i sin tur är miljögodkända. Även allt vårt emballage och förpackningsmaterial är återvinningsbart.

Tjänster för privatpersoner och företag

Vi erbjuder flytthjälp för både företag och privatpersoner samt även flyttstädning.  Spara gärna våra kontaktuppgifter om någon behöver renoveras eller fixas på det nya kontoret! Vi arbetar med flyttjänster huvudsakligen i Stockholms län och Mälardalen. Genom att vi arbetar lokalt kan vi lätt komma förbi för att göra en kostnadsfri besiktning av ert kontor, vilket gör att vi snabbt och smidigt kan ge en korrekt prisuppgift för flytten.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vår verksamhet bygger på att erbjuda konkurrenskraftiga priser men samtidigt inte tumma på personlig och förstklassig service. Se över vårt breda tjänstsortiment och kontakta oss sedan för en paketlösning. Här är några av de tjänster som vi erbjuder våra uppskattade kunder: 

  • Flyttstädning

  • Kontorsflytt

  • Flytthjälp

  • Företagsflytt

Bäst på kontorsflytt i Stockholm!