Om kontorsflytt

Planering är A och O inför en kontorsflytt i Stockholm. Det är många detaljer som måste klaffa. Företag idag har ofta stora mängder teknisk utrustning i form av datorer, nätverksutrustning och digitala telefonsystem till exempel. Det är viktigt att varje del hamnar på rätt ställe så att systemen kan byggas upp igen i det nya kontoret.

Samma sak gäller förstås för möbler och annan utrustning som personalen använder. De ska kunna komma till den nya arbetsplatsen och lätt hitta sitt skrivbord med tillhörande stol, bokhyllor och andra inventarier.

flyttkartonger

Vad ni kan göra

Företag som har mycket arkivmaterial i pappersform bör tänka på att förbereda detta inför flytten så att det är tydligt uppmärkt och ligger i kartonger som skyddar det under transporten. Till exempel bokföringsmaterial i original hör till den typ av dokument som man bör vara extra noga med att skydda.

Om ni väljer att packa själva är det väldigt viktigt att detta görs systematiskt så att allt hamnar på rätt plats i det nya kontoret. Att dokumentera var man har lagt respektive saker är också en mycket bra idé. Är ni osäkra på hur ni bör gå till väga kan ni alltid kontakta oss så försöker vi guida er genom processen för att på så sätt göra flytten smidigare och för att minimera risken för att något skadas.

Så kan vi hjälpa till

Behöver ni flyttmaterial så kan vi alltid hjälpa till att arrangera det inför flytten. Vid behov kan vi hjälpa till med flyttkartonger, kärror, filtar och allt som krävs för att flytten ska genomföras så smärtfritt som möjligt. Om ni väljer att sköta packningen själva rekommenderar vi att ni packar ordentligt och ser till att allt bohag är rejält skyddat för att undvika skador under transport.

Hör efter med oss för att få veta vad som passar er budget bäst. Somliga föredrar att ta hand om packning och iordningställande före själva flytten för att vara säkra på att hitta allt direkt efter flytten. Ni väljer det som passar er bäst.

Ju bättre förberedda ni är innan flytten, desto snabbare går det att komma igång med verksamheten i den nya lokalen. Tveka inte att höra av er till oss om ni nar några som helst funderingar gällande packning, material, städning eller om själva flytten i sig. Vi strävar efter att se till att ni får en så bekymmersfri flytt som möjligt.  

Vi vill också gärna nämna att vi erbjuder flyttstädning. Även om ni har en ordinarie städfirma på kontoret så är det inte säkert att de är vana vid att utföra en flyttstädning med allt som det innebär. Om ni anlitar oss för det istället så kan ni vara säkra på att ni får ett resultat som hyresvärden eller den efterkommande kontorsgästen godkänner.

Vi har stor erfarenhet av kontorsflytt!